Jobcoaching

Heeft u een werknemer die een wajonguitkering heeft en advisering en begeleiding nodig heeft, een werknemer die ondermaats functioneert op zijn/haar werkplek? Of hebt u een werknemer die moeite heeft met re-integreren in zijn/haar functie na ziekte, bijvoorbeeld na burnout, oncologische klachten, enzovoort ? Kunt u hierbij advisering, ondersteuning en begeleiding gebruiken?

L’écluse Loopbaanadvies heeft een gecertificeerde jobcoach in dienst die de werknemer bij de (her)start in een nieuwe functie kan begeleiden, ondersteunen en adviseren op de werkvloer. Binnen de organisatie wordt onderzoek gedaan om te achterhalen waarom de werknemer problemen ondervindt bij het functioneren in zijn/haar functie of het re-integreren in zijn/haar functie.

De adviseur van L’écluse loopbaanadvies kan uw werknemer tijdens de re-integratie adviseren, ondersteunen en begeleiden zodat uw werknemer een positieve stap in de periode van aanpassing zet en de periode daardoor korter zal zijn. Deze advisering, ondersteuning en begeleiding van uw werknemer bij re-ingratie binnen spoor 1 kan uw organisatie veel opleveren.

Ook kan L’écluse Loopbaanadvies, indien noodzakelijk, spoor 2(Wet verbetering Poortwachter) voor u verzorgen.