Loopbaanadvies

Voor een medewerker die zich niet alleen door omstandigheden laat sturen, is het goed om zaken als motivatie, kwaliteiten, drijfveren en ambitie in kaart te brengen. Als werkgever kunt u uw medewerker daarbij ondersteunen door hem of haar een adviestraject van L’écluse Loopbaanadvies aan te bieden. Op die manier zorgt u ervoor dat uw medewerker bewuste stappen zet in zijn of haar carrière, en dat kan uw organisatie veel opleveren. Overweegt u zelf nieuwe loopbaanstappen, dan kunnen we u als leidinggevende natuurlijk ook adviseren.

Trajecten op maat

L’écluse Loopbaanadvies verzorgt een traject op maat, gericht op het maken van bewuste keuzes. Dat kan de keuze voor nieuwe, realistische loopbaanstappen zijn, al dan niet binnen de organisatie. Het kan ook de keuze voor de huidige functie zijn. De duur van het traject is afhankelijk van de individuele situatie van de persoon die we begeleiden. In de meeste gevallen duurt een traject ongeveer vijf tot zes maanden. L’écluse Loopbaanadvies beschikt over veel kennis van verschillende branches en kan gebruikmaken van een uitgebreid netwerk op het terrein van Intersectorale Mobiliteit.

Het traject richt zich in ieder geval op de volgende aspecten:                                                      Werkwijze bij trajecten