Recruitment

Werving en selectie behelst meer dan alleen het plaatsen van een personeelsadvertentie. Beschikt uw organisatie niet over de benodigde tijd, deskundigheid en ervaring om een werving- en selectieproces uit te voeren, dan neemt L’écluse Loopbaanadvies die taak graag helemaal of voor een deel van u over.

Van vacature tot werknemer

Heeft u een vacature, dan gaat L’écluse Loopbaanadvies voor u op zoek naar de juiste kandidaat. Al voordat u de vacature bekendmaakt, kunnen wij u ondersteunen en adviseren. Daarbij kijken we niet alleen naar het profiel van de medewerker die u zoekt, maar ook naar de profilering van uw organisatie en het meest geschikte medium om de doelgroep te bereiken. Dat hoeft in eerste instantie niet een krant of een vacaturebank te zijn; in uw netwerk of dat van ons zijn vaak al geschikte kandidaten te vinden. Ook eigen medewerkers kunnen vaak de meest geschikte kandidaten voordragen.

Is de vacature eenmaal bekend, dan maken wij voor u een voorselectie op basis van de sollicitatiebrieven en cv’s. Als u dat wilt, verzorgen we ook de correspondentie met de sollicitanten en zorgen we voor het archiveren van gegevens, zodat u interessante kandidaten in portefeuille kunt houden. Uiteraard kunnen we u ook van dienst zijn bij het voeren van de sollicitatiegesprekken.

L’écluse Loopbaanadvies neemt u kortom veel zorgen uit handen.