Voor werknemers

Wordt u ontslagen wegens reorganisatie? Bent u zelf toe aan een nieuwe uitdaging? Loopt u vast in uw werk? Of dreigt u zelfs uit te vallen uit het arbeidsproces omdat u vanwege medische redenen uw oorspronkelijke functie niet meer kunt vervullen? Dan heeft dat ingrijpende gevolgen, voor uw persoonlijke en professionele leven. Voor uw zelfbeeld en uw verwachtingen. En mogelijk voor uw financiële situatie. Misschien realiseert u het zich nu nog niet, maar die gevolgen kunnen ook heel positief zijn.

Het beste

Bij L’écluse Loopbaanadvies ondersteunen, adviseren en begeleiden wij u bij het accepteren van en omgaan met uw situatie. Sterker nog: samen met u halen we er het beste uit! Dat doen we door middel van trajecten op maat, zoals re-integratie, loopbaanadvies, trajecten van werk naar werk, oplossingsgerichte coaching of ondersteuning bij oriëntatie over en de opstart van een eigen bedrijf.

Talent benutten

Omdat iedereen anders is, stemmen we onze trajecten af op de wensen, behoeften en mogelijkheden van degene die we begeleiden. We zoeken samen met u uw talenten om die vervolgens optimaal in te zetten. U bent daarbij zelf de sturende factor.

Ons doel

Een functie die past bij uw mogelijkheden en ambities, of dat nu uw huidige functie is of een compleet nieuwe.

Testimonial l'ecluse loopbaanadvies