Voor werkzoekenden

Als u werkzoekend bent en graag weer een passende baan wilt vinden, is dat niet altijd eenvoudig. Daar kunt u wel hulp bij gebruiken. L’écluse Loopbaanadvies geeft u die hulp graag. We hebben ons er zelfs in gespecialiseerd om mensen zoals u te begeleiden bij het zoeken naar een functie die past bij uw mogelijkheden en wensen! En als u die functie eenmaal gevonden heeft, ondersteunen we u om hem ook daadwerkelijk te krijgen en te behouden.

Het beste

Bij L’écluse Loopbaanadvies ondersteunen, adviseren en begeleiden wij u bij het accepteren van en omgaan met uw situatie. Sterker nog: samen met u halen we er het beste uit! Dat doen we door middel van trajecten op maat, zoals loopbaanadvies, jobhunting, oplossingsgericht coachen en jobcoaching. Denkt u over zelfstandig ondernemerschap? Dan helpen wij u bij de oriëntatie over en bij het opstarten van uw eigen bedrijf.

IRO-trajecten/re-integratietrajecten

Bent u minimaal een jaar niet meer aan het werk en krijgt u een uitkering van UWV, dan komt u mogelijk in aanmerking voor een Individuele Re-integratie Overeenkomst (IRO) of een re-integratietraject. Natuurlijk kunt u op ons rekenen voor het opstellen van de aanvraag.

Testimonial l'ecluse loopbaanadvies